Videóval

2021.10.17. 19:41

Ég a nyíradonyi Borostyán Med Hotel – Frissítve

Nyolcvanöt ember elhagyta az épületet.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

A katasztrófavédelem hajnali tájékoztatása szerint eloltották a lángokat Nyíradonyban.

Frissítés (22:05): helyszíni riportunk szerint továbbra is küzdenek a lángokkal a tűzoltók.

Frissítés (21:03): helyszíni információk szerint az egész tetőszerkezet összeomlott. A szálló vendégeket busszal szállítják más debreceni szállodákba, de van, akinek az autója kulcsa is a szállodában maradt menekülés közben. Állítólag épphogy ki tudtak menekülni a tűzoltók, mert egy csapat, miután kijött a lángoló épületből, leszakadt egy hatalmas gerenda.

(19:45) Tűz ütött ki egy hotelben Nyíradony-Tamásipusztán, az Akácos úton vasárnap este. Teljes terjedelmében ég az épület tetőszerkezete. A debreceni, a nyírbátori és a nyíradonyi hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Tűzoltók tartanak a helyszínre Hajdúböszörményből, Hajdúszoboszlóról, Nyíregyházáról, Berettyóújfaluból és Fehérgyarmatról is. Összesen nyolcvanöt ember elhagyta az épületet – közölte a katasztrófavédelem. Nem megerősített információ szerint a nagyteremben lévő kandalló okozta a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában