Összesítő

2021.08.06. 10:45

A vihar miatt tizenhat riasztás volt Komádiban

Egy újabb viharos napon avatkoztak be többször is a tűzoltók csütörtökön.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Személygépkocsi egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze augusztus 5-én hajnalban Debrecenben, a Széchenyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították – tudatta a katasztrófavédelem.

Lehasadt egy fa ága Berettyóújfaluban, a Radnóti utcában augusztus 5-én délelőtt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül a faágakat eltávolították.

Ötszáz négyzetméteres területen égett az avar augusztus 5-én délelőtt Pocsajban, az Apáti telepen. A létavértesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Tizenhat riasztás érkezett augusztus 5-én kora délután Komádiból a viharos időjárás okozta károk miatt. Leszakadt faágak, a szél által megbontott háztetetők adták a legtöbb munkát a Deák Ferenc, az Árpád és a Jókai utcában. A mentési munkálatokat a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók együtt végezték. Ártándra és Hajdúnánásra, Létavértesre és Balmazújvárosra is vonultak a megye tűzoltói leszakadt faágak miatt.

Meglazult a stukkó egy társasház harmadik emeletén augusztus 5-én késő délután Debrecenben, a Kálvin téren. A debreceni hivatásos tűzoltók emelő segítségével szüntették meg a veszélyt.

Tizennyolc személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – közölte a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában