ügyeleti hírek

2021.06.30. 08:24

Száraz avar, gaz égett, körbálák füstöltek a megyében

A tűzoltók Hajdú-Bihar több pontján vonultak június utolsó keddjén.

Fotós: Shutterstock

Kedd hajnalban összehordott bútor és kommunális hulladék égett Püspökladányban, a Budai Nagy Antal utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Faág hasadt le Debrecenben, a Baross utcában kedden. A faág a közúti és a gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Két körbála füstölt Gáborjánban, a Kásás tanyában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Száraz avar és gaz égett Berettyóújfaluban, az Ölyvös utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Szerepen, az Ady Endre utca végében egy hektáros területen gaz és szénabálák égtek. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kedd délután Debrecenben, a Külső-Vámospércsi út és Panoráma út kereszteződésében egy autó az útról lesodródott, felborult. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Este Nyírábrányban, a Víz utcában üres telken a száraz gaz égett ezerötszáz négyzetméteren. A nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók avatkoztak be kéziszerszámokkal és két vízsugárral – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában