összefoglaló

2021.05.12. 10:13

Szén-monoxid-mérgezés miatt vittek kórházba egy embert a Honvéd utcából

Kedden délelőtt nem vonultak a tűzoltók Hajdú-Bihar megyében, délután azonban több helyszínre is riasztották az egységeket. Ügyeleti hírek.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Tegnap délután füst áramlott ki egy kilencedik emeleti lakásból Debrecenben, a Sinay Miklós utcában. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és átszellőztették a lakást. A füstöt egy leégett étel okozta – tudatta közleményben a megyei katasztrófavédelem.

Árokba borult egy személyautó Hajdúböszörmény-Pródnál. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy lakás fürdőszobájában a debreceni Honvéd utcában. A helyi hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. A lakásban kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított további vizsgálatokra.

Gaz és avar égett Gáborján közelében kedd este, ezért riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezte a tüzet.

Rendőrség: tucatnyi előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végződtek – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, közülük tíz főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában