Lezárt akta

2021.05.23. 09:27

Fizettek a megrendelők, de sosem kapták meg a csomagokat

Több százezer forintot csalt ki vásárlóitól egy 19 éves férfi – adta hírül a rendőrség.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrse csalás bűntett és nyolcrendbeli csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy gyömrői lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi egy internetes oldalon hirdetett különböző elektronikai eszközöket 2020 augusztusa és októbere között. A hirdetésekre több vásárló is jelentkezett, ők a gyanúsítottnak közel 200 ezer forintot utaltak át. A férfi a pénzösszegek megérkezését követően a csomagokat nem küldte meg a sértetteknek és elérhetetlenné vált – közölte a police.hu.

A rendőrök a feljelentéseket követően adatot gyűjtöttek, majd azonosították a feltételezett elkövetőt. A 19 éves gyömrői lakost gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrse az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában