megdöbbentő

2021.01.18. 12:45

Most már hívhatod a rendőrséget, mondta az eladónak a debreceni rabló

Niki a pult mögött állt telefonnal a kezében, mire felnézett, már az arcához tartották a kést.

Fotó: Kiss Annamarie

Csaknem 70 ezer forintot vitt el a Sarló utca élelmiszerboltból egy férfi vasárnap délelőtt. A rablótámadásról az üzlet eladója hétfő délelőtt beszélt a Naplónak. – Épp a megrendelésről készült listát igyekeztem továbbítani a főnökömnek, délelőtt fél 11 körül. A pult mögött álltam telefonnal a kezemben, amikor hallottam, hogy valaki betér az üzletbe – kezdte az eladó. Mint elmondta, nem nézett fel készüléke mögül, de többször is hallotta a felszólítást: „Tedd le a telefont!”

- Amikor felnéztem, már az arcomhoz közel tartotta a kést, és a bevételt követelte – folytatta a fiatal nő, aki azonnal átadta a kasszában összegyűlt bevételt a kevés borravalóval és aprópénzzel együtt. Niki megdöbbent a rabló utolsó mondatán is, amikor a bevétellel kilépett az ajtón:

„Most már hívhatod a rendőrséget!”

Niki kérdésünkre elmondta azt is, hogy már túl van az első riadalmakon, de úgy véli, ezekre az esetekre nem lehet előre felkészülni.

Mint arról nemrég beszámoltunk, az elkövetőt már elfogták.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában