lezárt nyomozás

2020.11.16. 10:06

Túl gyorsan hajtott a gyanúsított, súlyos baleset lett a vége

A gyanú szerint a 23 éves férfi előbb lesodródott az útról, majd több fának is nekicsapódott az autójával. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Fotó: police.hu

Egy fiatal férfi közlekedett személyautójával 2020. szeptember 22-én 20 óra körül a 4811-es úton, Konyár és Derecske között. A sofőr túl gyorsan hajtott, ezért elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, árokba hajtott, és több fának is nekicsapódott. A balesetben a gépkocsi vezetője, valamint egyik utasa könnyű, míg harmadik társuk súlyos sérüléseket szenvedett – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A rendőrök később gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves derecskei férfit, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában