péntek esti felvonulás

2020.08.13. 11:30

Közlekedők, figyelem: forgalomkorlátozás lesz a Night Ride útvonalán

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A II. Night Ride kerékpáros felvonulás miatt augusztus 15-én 20 órától 21 óráig Debrecen bizonyos pontjain ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani, derül ki a rendőrség csütörtöki közleményéből.

A felvonulásra az úttesten, a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávban kerül sor Debrecenben, az Egyetem tér – Nagyerdei körút – Egyetem téri körforgalom – Egyetem sugárút – Bethlen utca – Hatvan utca – Kossuth tér – Piac utca – Kossuth utca – Burgundia utca – Rákóczi utca – Péterfia utca – Simonyi út – Pallagi út – II. János Pál Pápa tér útvonalon.

A résztvevők biztonságos áthaladása érdekében az adott útvonalon a keresztirányú forgalom áthaladása, karos rendőri forgalomirányítás mellett történik.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a felvonulással érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában