kék hírek

2019.11.19. 10:25

Súlyosan sérült a biciklis, a gyanú szerint nem adták meg az elsőbbséget

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 46 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a helyi lakos az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2019. július 5-én 7 óra körül Hajdúböszörményben, a Kemény János körúton. A sofőr, amikor a Szoboszlói utcához ért, az ott kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, akinek nekiütközött. A baleset következtében a biciklivel közlekedő 70 éves nő elesett és súlyos sérüléseket szenvedett – írja a police.hu.

A hajdúböszörményi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában