sziréna

2019.10.02. 13:58

Előállítottak egy 21 éves férfit Komádiban

Fűnyírót lopott egy fiatal férfi egy komádi ingatlan kertjéből, a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2019. április 28-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy valaki besurrant egy családi ház udvarára Komádiban, és onnan ellopott egy fűnyírót. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd az elkövető felkutatásába kezdtek. Hamar a nyomozók látókörébe került egy férfi, aki egy fűnyírót úton-útfélen próbált eladni. A rendőrök elfogták a helyi lakost és gyanúsítottként kihallgatták – olvasható a Police.hu-n.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható, főleg műszaki cikkeket tulajdonított el. A 21 éves fiatal férfi ellen négy rendbeli lopás vétség miatt folytatott nyomozást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában