a biztonságos közlekedésért

2019.09.16. 17:28

Rendőrök vizsgálták meg a hajdúdorogi diákok kerékpárjait

A hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskolánál várták a helyi rendőrök szeptember 16-án a kétkerekűvel iskolába érkező diákokat. Az egyenruhások folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak a kerékpáros közlekedésre. A látogatásuk célja elsősorban a gyermekek biztonságos közlekedésének segítése volt, valamint ellenőrizték, hogy jó állapotú, kötelező felszerelésekkel ellátott járművekkel közlekedjenek. A rendőrök a láthatóságot és biztonságot elősegítő eszközökön felül még hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal is ellátták a gyerekeket – olvasható a police.hu-n.

A rendőrség kéri, hogy mindig biztonságos, kötelező tartozékokkal felszerelt kerékpárokkal induljunk útnak. Emellett felhívja a figyelmet, hogy a balesetek elkerülése érdekében a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában