Horváth András Emlékfutás

2019.06.17. 18:59

Elhunyt kollégáik előtt tisztelegtek a bírósági dolgozók

Immár hagyomány a Debreceni Törvényszék életében, hogy valamennyi járásbírósági és törvényszéki elhunyt kolléga tiszteletére emlékfutást rendeznek Debrecenben, a Nagyerdei Stadionnál.

Fotó: Debreceni Törvényszék

A KÖSZI Egyesület szervezői több hétig készültek a rendezvényre, amelynek főszervezői Szálkai Mária, Szalma Adrienn és Kozma Csabáné, valamint Nagy Tibor, a Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Városi Atlétikai Közhasznú Egyesület elnöke voltak – írja közleményében a Debreceni Törvényszék. Az ötödik alkalommal június 14-én megrendezett emlékezéssel egybekötött futást Dr. Vágó Zsolt, a Debreceni Járásbíróság elnöke nyitotta meg, amelyet követően a résztvevők egy perces néma csendben emlékeztek meg az elhunyt kollégáikra.

A futás előtt Széll Gábor wing tsun kung-fu instruktor 8. mesterfokozatú kelet-európai főinstruktor helyettes és csapata önvédelmi bemutatót tartottak a kollégáknak. A bemelegítést követően közel 50 futó állt rajthoz – köztük a rendőrség és az ügyészség kötelékében dolgozók is –, akik a Nagyerdei Stadion körül lévő rekortán pályán teljesítették a legyőzhető távot. A mezőny Dr. Kahler Ilona, a Debreceni Törvényszék elnökének jelzésére rajtolt el.

A KÖSZI Futáson az alábbi eredmények születtek: nőknél (35 év alatt) első helyezett lett dr. Gábri Angéla, míg senior női (35 év felett) kategóriában Zsigmond Erzsébet diadalmaskodott. A férfiaknál Kiss Attila végzett az élen, míg a senior férfiak (40 év felett) közül Vezendi János emelhette magasba a kupát, aki egyébként a verseny abszolút nyertese is lett. A rendőrségi kollégák közül Horváthné Barna Mária r. alezredes lett az első helyezett, míg a férfiaknál Langer Gábor r. őrnagy.

Az eredményhirdetésnél Dr. Kahler Ilona és Dr. Vágó Zsolt adták át a kupákat, érmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában