Programok, tanácsok

2019.05.11. 12:04

A rendőrség is ott van a Mihály-napi vásáron

A Békessy Béla utcában várják az érdeklődőket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Fotó: police.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, a kirakodóvásár 9 órakor nyitotta meg kapuit Debrecenben.

A megnyitón Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya és Dr. Uzonyi Attila rendőr ezredes, debreceni rendőrkapitány a társszervek képviselőinek mutatták be a rendőrség standjait, áll a police.hu-n megjelent közleményben.

A vásárban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság több szakterületen szolgáló munkatársai várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a „Házhoz megyünk” megelőzési program keretében hasznos vagyonvédelmi és az áldozattá válás elkerülésére szolgáló tanácsokkal látják el az odalátogatókat, akiknek lehetősége nyílik kerékpárjaikat a „Bikesafe” vagyonvédelmi programban regisztrálni. A Police Coffee prevenciós program résztvevői egy csésze kávé mellett beszélgethetnek a rendőrökkel a lakosság szubjektív biztonságérzetét leginkább befolyásoló témakörökben.

A programokat KRESZ-teszttel és részegszemüveggel is színesítik.

A határvadász-képzés, valamint a rendőri hivatás iránt érdeklődők a vásárban találkozhatnak a megyei rendőr-főkapitányság toborzócsoportjával is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában