Időjárás

2024.03.18. 07:52

Hűvös idő várható Hajdú-Biharban

Haon.hu

Kicsit szeszélyes még az időjárás

Forrás: Napló-archív

Borongós, hűvös idővel kezdődött a hét Debrecenben és Hajdú-Biharban, a Köpönyeg előrejelzése szerint nagy változás nem is lesz. Ugyan többórás napsütés várható, a hőmérséklet nem emelkedik 10 fok fölé, éjszaka pedig enyhe fagy várható. A csapadék esélye minimális. 

Az országos előrejelzés szerint Az ország délnyugati tájain, illetve északkeleten erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és ezeken a tájakon az eső is eshet. Máshol változóan felhős idő lesz csapadék nélkül. Az északnyugati szél megélénkül. 10-15 fok lesz.

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!