Gálával zárták az évet

2023.12.09. 19:13

Megsüvegelendő értéket teremtett 2023-ban a Hungarospa kollektívája

Méltán lehetünk büszkék arra, hogy a városunk, Hajdúszoboszló a mi segítségünkkel megőrizheti a magyarországi turizmusban betöltött vezető szerepét, hiszen ennek az egésznek a Hungarospa az alapja - jelentette ki évértékelőjében Czegle-Pinczés Enikő, a társaság vezérigazgatója.

Tibai Irma

Czegle-Pinczés Enikő, a Hungarospa vezérigazgatója és Nagy István, aki 40 éves jubileumot ünnepelhetett a cégnél

Forrás: Tibai Irma

Már a 24. alkalom, hogy a gyógyfürdő, majd a Hungarospa kollektívája évzáró gálaestet rendez – mutatott rá köszöntőjében a tulajdonos önkormányzat képviseletében Czeglédi Gyula polgármester. Kijelentette: a nem könnyű év komoly erőpróbái, a gondok közepette megsüvegelendő minden érték, amellyel a gazdaság területén sikert és eredményt lehet elérni. Kijelentette: Hajdúszoboszlón továbbra a turizmus a húzóerő, s meggyőződése, hogy ez a következő 10 évben sem lesz másként. A városban jelenleg 18 új projekt valósul meg, miközben az előző ciklusból áthúzódókat is befejezték. Ezek mentén készítik elő azokat a fejlesztéseket, amelyekre már régóta várnak az itt élők, hogy tovább szépüljön, fejlődjön a település – fogalmazott.

A Hungarospa számára a közönség is visszaigazolta a sikereket, melyet számos elismerés igazol

– hangsúlyozta.

- Nincsenek hegyeink, váraink, van viszont gyógyvizünk. Ez nyilván a top 1, de önmagában nem lenne elegendő, hogy ott legyünk a top 3-ban. Ehhez önök és ti kelletek! – jelentette ki köszöntőjében Bodó Sándor országgyűlési képviselő. Mint hozzáfűzte, másképp ez a fürdő, ez a város, ez a térség nem lenne ott, ahol a turisztikai világban most elismerik. Az eredmények mögé pedig mindig oda kell gondolni az emberek munkáját. Fontosak a visszajelzések. Ha egy vendég sem jön be az ajtón, vagy azt mondja, ide többet nem jövök – akkor hiába mondjuk, hogy egészen jól teljesítettünk, nem hiteles. Itt azonban találkozik a kiváló víz, a munkatársi közösség elkötelezett szándéka és a vendég elégedettsége.

Minden területen eredményesek

A Hungarospa igazgatósága üzleti tervének összeállításakor a bizonytalanságokra, így az energiaválságra és az erősödő inflációra tekintettel szerény nyereséggel számolt. Bíztak azonban a kiváló munkában, s ennek köszönhetően az eredmény sokszorosa lesz a tervnek, az igazgatóság pedig törekedett az anyagi és erkölcsi megbecsülésre - erről Zajdó Zsolt, az igazgatóság elnöke beszélt.

Évértékelőjében a társaság vezérigazgatója, Czegle-Pinczés Enikő hangsúlyozta, hogy a tervezéskor a jövőre koncentráltak.

Két fő célt tűztek zászlajukra: a háttér-infrastuktúra megújítását és a társaság fenntarthatóságának megalapozását fejlesztésekkel.

Többek között részben felújították a gyógyfürdő tetőszerkezetét, a medencék burkolatát, az Árpád fedett uszoda tanmedencecsarnokának tetőzetét. A legnagyobb figyelmet a vízgazdálkodásra fordították a jövő biztonsága érdekében. Költöttek a strand medencéire, a hullámgépházra is. Mindezek szintén hozzájárulhattak a társaság eredményességéhez.

Büszkén emelt ki néhány számadatot, mely szerint a társaság üzletágai kitűnően teljesítettek. Ezen a nyáron 830 ezren választották a hajdúszoboszlói strandot. Az Aquaparkban 104 ezren csúszdáztak, a Prémium Zónában 56 ezer látogatót köszönthettek. Az Aqua-Palace-ban épp december 8-án haladták meg a 300 ezres vendégforgalmat. A gyógyfürdő reumatológusai pedig több mint félmillió kezeléscsomagot írtak fel. A szálláshelyeiken, a Hungarospa szállodájában és kempingjében 6-8 százalékos a növekedés, több mint 140 ezer vendégéjszakát számlálhattak.

Ennyi ember nem tévedhet. Ezek az emberek a Hungarospát választották, benneteket, önöket. Meggyőződésem, hogy ennek a társaságnak az alapköve maga az ember. Minden szolgáltatásnak az emberi kapcsolat az alapja, és biztos vagyok benne, hogy ez a társaság nem működhet anélkül, hogy a munkatársai szívvel-lélekkel végzik munkájukat

- jelentette ki a vezérigazgató, aki beszélt a jövő évi feladatokról, a naperőműpark és egy ezer köbméteres víztározó megépítéséről, valamint a Hajdú Kemping nyári épületeinek felújításáról is. Végül hangsúlyozta, milyen fontos a munkatársak erkölcsi, gazdasági elismerése, melyre ez évben többször sor került.

A hagyományokhoz híven ezt követően átadta a több éve vagy még hosszabb ideje a társaságnál kitartóan helytálló munkatársaknak a lojálismunkatárs-elismeréseket. Ezek között hárman 40 éves jubileumot ünnepelhettek. A társaság számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért az idén is elismerték a véradó mozgalomban élen járókat is. A dolgozók szavazataikkal pedig előzetesen megválasztották a legértékesebb munkatársakat, akiket szintén díjazott a Hungarospa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában