<3

2024.03.30. 13:13

Gyakoroljuk az alkudozást, nemsokára újra itt a debreceniek egyik kedvenc vásárja!

A kincsvadászokat ezúttal is 7 órán keresztül várják a Nagyerdőre.

Haon.hu

Érdeklődőkből a legutóbbi, március 24-i vásáron sem volt hiány

Forrás: Napló-archív

Március 24-én rendezték meg legutóbb az idén 25 éves Debreceni Régiségvásárt, az árusok standjainál természetesen a Haon is körbenézett. Gyönyörű porcelánokkal, régi festményekkel, sőt bankjegyritkaságokkal is lehetett találkozni az eseményen, amelyre szokás szerint rengetegen voltak kíváncsiak, talán többek között a kellemes napsütéses idő miatt is.

 A vásár honlapján elérhető naptárból egy ideje már tudni, hogy mikor lesz a következő alkalom, de nem árt erre külön is felhívni a figyelmet:

az érdeklődőket legközelebb április 14-én, 7 és 14 óra között várják a Nagyerdei Stadion mellé egy jó kis alkudozással egybekötött kincsvadászatra.

A programhoz természetesen már Facebook-eseményt is kapcsoltak, amelyre eddig a pillanatig háromszáznál is többen válaszoltak.

Antik, régi, retro tárgyak eladása. gyűjtemény gyarapítás. Üvegek, porcelánok, néprajzi tárgyak, könyvek, grafikák, festmények. Olyan nincs ,ami itt nincs

– hirdeti a leírás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában