Kicsiket és nagyokat is vártak

2023.09.24. 17:56

Családi napot tartottak Körösszegapátiban

Vmirjáncki József

Forrás: Vmirjáncki József

Hajdú-Bihar vármegye önkormányzata a Körösszegapáti Nagyközségi Önkormányzattal közösen szervezett családi délutánt a településen szeptember 23-án.  

Körösszegapáti és Körmösdpuszta lakosai az iskolaudvaron találkoztak, ahol a délutáni órákban főleg a gyermekek részére szerveztek különféle programokat. Megjelent a legkisebbek kedvence, a lufihajtogató bohóc, az iskola udvarán lévő rekortán pálya pedig lehetőséget adott a nagyobb fiúk délutáni labdarúgó-küzdelmeinek. A gyerekeket bevonva a szórakoztató műsorukba, a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia a huszáros műsorszámával aratott nagy sikert. A szervezők zsíros kenyérrel és paprikás krumplival kedveskedtek a látogatóknak.  

A gyermekprogramok után a művelődési házban folytatódott a rendezvény, ahol előbb Oláh Gergő, majd Matyi és a Hegedűs adtak fergeteges koncertet, együtt énekelt a közönség az előadókkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában