Kikapcsolódás

2021.08.17. 11:39

Falunapon szórakoztak Darvason

Parasztolimpia, daruvadászat, főzőverseny és remek programok.

Forrás: Községháza

Jó hangulat, önfeledt szórakozás jellemezte a darvasi falunapot, amit a hétvégén rendezett meg a helyi önkormányzat. Gyermekprogramokkal indult a nap. Ezt a füzesgyarmati önkéntes tűzoltó egyesület látványos bemutatója tette élvezetessé nemcsak az apróságok, hanem a felnőttek számára is. A foci szerelmeseinek labdarúgó mérkőzést hirdettek a szervezők, amire nagy volt az érdeklődés. Ezután megkezdődött a körömpörkölt-főzőverseny tizenhárom csapat részvételével. Hamarosan finom illatok lengték be a Bellán iskola udvarát.

Újdonság volt a délutáni parasztolimpia, ahol tizenkét kétfős csapat mérte össze tudását. A versenyszámok között gumicsizma hajítás, traktorkerék forgatás, és egyéb humoros próbatétel is szerepelt. A parasztolimpián a résztvevők és a nézők is egyaránt remekül szórakoztak. A daruvadászat szintén újdonságnak számított a falunapon, és hét csapat indult rajta. A daruvadászat abból állt, hogy a falu különböző pontjain kellett logikai és ügyességi feladatokat elvégezni a versenyzőknek. Természetesen itt is garantált volt a nevetés, a jó hangulat. Eredményhirdetés után a Kaczor citera és énekcsoport előadása következett, majd a jól ismert Dupla Kávé együttes állt színpadra. Sokan voltak kíváncsiak Köteles Cindyre, akit vastapssal jutalmazott a népes közönség. A falunapot hajnalig tartó bál zárta.

B. Kiss Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában