Helyi bulvár, celeb

2024.01.25. 11:57

Titokban eljegyezték a debreceni kötődésű színésznőt? Mutatjuk az árulkodó képet…

A lánykérés a pár thaiföldi útján történhetett.

Haon.hu

Fontos mérföldkőhöz érkezett a magánéletében a debreceni kötődésű Dobos Evelin: a színésznőt a jelek szerint eljegyezhette a párja, ugyanis a legújabb fotóin felvillan egy meseszép gyűrű is – írta meg a Ripost. A lap szerint az eljegyzés nem túl régen, a pár thaiföldi nyaralásán történhetett, hiszen Evelin azóta hordja az ékszert a képek tanúsága szerint. A színésznő barátja (vőlegénye?) egyébként Kovács Dániel Richárd, Nádai Anikó exférje és az RTL rendezője. 2023 óta alkotnak egy párt.

20230323_Televíziós Újságírók Díjátadó_MG_Ripost_0083
Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd
Forrás: MW-archív

A lap rámutat, Evelin nagyon jó kapcsolatot ápol kedvese és Nádai Anikó közös gyermekével is, azaz teljesen jól működnek mozaikcsaládként is.

Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást

– mondta még egy tavalyi interjújában a színésznő.

A gyűrűt az alábbi Instagram-képen lehet megnézni.

A kép egyébként Evelin sztárboxos menetelésére rezonál: a parádésan bunyózó színésznőt csak a műsor decemberi döntőjében tudták megverni, ahol Berki Mazsi végül pontozással győzte le. Úgy néz ki, nem hagyta teljesen maga mögött a szorítók világát, és a napokban újra edzésbe állt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában