Zene

2023.12.17. 08:20

Libabőrös videó: a Jégvarázzsal kívánt boldog karácsonyt a böszörményi zongorazseni

Péter Bence és a Győri Filharmonikus Zenekar közös produkciója elsöprő siker a közösségi médiában.

Haon.hu

Péter Bence a Győri Filharmonikus Zenekarral közös fellépésén

Forrás: Facebook / Péter Bence

Új videót tett közzé a napokban Péter Bence: a felvételen a világszerte ismert hajdúböszörményi zongorista a Győri Filharmonikus Zenekarral közösen játszotta el a Jégvarázs egyik dalát, minden bizonnyal felejthetetlen élményt okozva a produkciót helyszínen végighallgatóknak. A debreceni születésű Péter Bence ezzel a videóval kívánt kellemes ünnepeket a követőinek, akik nem győzték dicsérni a zenészt a kommentmezőben. 

A koncertfelvételt egyébként a szintén hajdúböszörményi Vega Csillagászati Egyesület hajdúsági területi klubja is megosztotta, azzal a körítéssel, hogy Péter Bence lelkes amatőr csillagász is: fellépései között, ha van szabadideje, mindig részt vesz a klub járdacsillagászati bemutatóin.

Ahogy azt már megírtuk, a jelenleg 2,5 millió követővel rendelkező zongoristát a világhírű filmzeneszerző, Hans Zimmer is bekövette már a Facebookon, sőt később személyesen is találkoztak, de a szintén legendás John Williamsszel is összehozta már a sors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában