Helyi bulvár, celeb

2023.12.18. 08:44

A budapesti házomlásban megsérült balerináról posztolt Sári Évi, fontos dologra kéri a követőit

Egy speciális eszköz nagyon megkönnyítené Tóth Nikolett mindennapjait.

Haon.hu

Sári Évi

Forrás: MW-archív

Tavaly júniusban sérült meg az Operettszínház balerinája, amikor a budapesti Jókai utcában házomlás történt, és a romok maguk alá temették a nőt. A művészről most Instagramján írt Sári Évi, szúrta ki a Metropol.

Biztosan sokan emlékeztek rá, hogy tavaly nyáron a Jókai utcában leszakadt az egyik ház tetőszerkezete és ráesett az épp ott sétáló fiatal balettművészre, Tóth Nikolettre. Nos, abban a pillanatban gyökeresen megváltozott ennek a csodás lánynak az élete, hiszen azóta is kerekesszékben ül…

– írta a debreceni születésű színész-énekesnő, hozzátéve, el sem tudja képzelni, a balerina hogyan képes feldolgozni az esetet, de nem adja fel, és rehabilitációra jár. Sári Évi ennek kapcsán fordult követőihez egy különleges kéréssel.

„Ehhez kellene neki segítség, hiszen az Anyukája viszi ezekre a kezelésekre és iszonyúan megkönnyítené a mindennapjaikat egy olyan speciális autó, amibe Niki könnyedén be tud gurulni, ezzel segítve az A-ból B-be jutást. Ha úgy érzed, hogy tudsz és szeretnél kicsit hozzájárulni ehhez, akkor kérlek, tedd meg! És ne feledd, sok kicsi sokra megy, ha csak egy kis segítség fér bele az életedbe, az is számít!” – írta Sári Évi, aki a poszthoz mellékelt képen a Tóth Niki Alapítvány pólóját viseli.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában