Helyi bulvár

2023.05.06. 12:21

Elárulta az újra szingli Sári Évi, milyen pasira vágyik

Fontos, hogy párja mellett megtarthassa a szabadságát.

Sári Évi őszintén beszélt párkapcsolati elvárásairól

Forrás: Facebook / Sári Évi

Nem egyszerű az élet egy olyan nővel, aki tudja, hogy mit akar, meg saját gondolatai vannak, meg nem lehet befolyásolni. Senkit nem akarok megbántani

– ezt Sári Évi mondta a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban akkor, amikor arról beszélgettek, miért is van egyedül, írta az Origo. A debreceni kötődésű színész-énekesnő hozzátette, a férfiak szeretnek irányítani, ő viszont szereti, ha megmarad a szabadsága.

Mint ismert, Sári Évi nemrég azért szakított fiatalabb szerelmével, mert a férfi szeretett volna gyermeket, ám a színésznő 46 évesen már nem tervez anyává válni. Köböl Anitának most az Origo szemléje szerint arról beszélt

olyan pasit képzelek el, aki kielégít intellektuálisan, akivel lehet értelmes dolgokat csinálni, jót beszélgetni, kirándulni, sportolni, filmezni, bulizni, ... és mégiscsak meghagyja a szabadságomat. És ezt nem úgy kell érteni, hogy mindenki azt csinál, amit csak akar, ez csak egy érzés.

Sári Évi azt is hozzátette, nem sikerülnek annyira jól a párkapcsolatai, és mint mondta, a „tök normális női életút – szerelmes lesz valaki, férjhez megy, gyereket szül” iránti vágy sem alakult ki benne.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában