Zeneajánló

2023.03.23. 13:38

Nagyon hiteles párost alkot a hajdú-bihari Nagy Bogi és Pál Dénes

A legújabb klipje alatt egy kommentelő a magyar Selena Gomeznek nevezte a balmazújvárosi énekesnőt.

1 AM, Pál Dénes és Nagy Bogi

Forrás: Nagy Bogi-archív

Gyönyörű anyanyelvünk sajátosságait hasznosítva indult útjára a díjnyertesekből álló szerzőpáros, azaz a 1AM tavaszcsalogató popdala. Az Eljátszottam című felvétel sorait Pál Dénes és a Hajdú-Bihar vármegyei kötődésű Nagy Bogi fantasztikusan tolmácsolja, sőt a legutóbbi szombaton A Dal 2023 című műsorban élőben is meghallgathatta a közönség. A szombati adásból sajnos nem jutottak a középdöntőbe, de a dalhoz készítettek egy klipet, amiben egy (szerelmes)párt alkot a két énekes.

A kisfilm alá rengeteg pozitív hozzászólás érkezett a Youtube-on: „Bogi nekem a magyar Selena Gomez”, de valaki a fülbemászó dallamot és a klipet dicsérte.  

– Simogatja egymást a két hang. Fantasztikus, hogy mennyire harmonikus, ahogy együtt énekeltek, és milyen különleges a magyar nyelv. Az eljátszottam szónak mennyi-mennyi jelentése van, attól függően, hogy milyen a szövegkörnyezet. Egyszerű dalocskának tűnhet, de nem az. Már egész nap ezt dúdolgatom… – írta egy kommentelő.

Forrás: Nagy Bogi-archív

A langolo.hu portál készített az 1AM- mel egy bővebb cikket, melyben azt írják, hogy külön-külön már komoly szakmai háttérrel és elismerésekkel büszkélkedhetnek az 1AM tagok, ugyanis Bartalos Jenő számos MAHASZ-listás zene szerzője, szövegírója, míg Vékony Zoli a hazai dance-pop szcéna Fonogram-díjas zeneszerző-producere. A formáció ismertetőjegye, hogy a dolgok súlyát képes ellensúlyozni upbeat, fülbemászó dallamokkal és játékos, könnyen megjegyezhető szövegekkel. 

Sőt Nagy Bogival a hétvégén, az az szombaton találkozhatunk is a Made In Debrecen nevű ingyenes rendezvényen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában