Isten éltesse!

2023.03.15. 15:16

„Minden úgy történt, ahogy történnie kellett” – az ötödik ikszhez ért Fejes Tamás – videóval

A dobost természetesen a Tankcsapda is köszöntötte.

Fejes Tamás

Forrás: Napló-archív

Ötvenéves lett szerdán Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa, aki ebből az alkalomból különleges, csecsemőkori felvételekből összerakott videót osztott meg közösségi oldalán, az Adjon az ég és néhány sor kíséretében.

„50 éves lettem. Ilyenkor mindenki számot vet, én nem teszem, mert minden úgy történt, ahogy történnie kellett, megkaptam mindent, amire vágytam, mert tudom jól, hogy »Mindenkinek ami jár«, és azt is tudom, »hogy a Buli csak most kezdődik el«. Köszönök mindenkinek mindent! Szeretem az életem” – írta a dobos.

Fejest természetesen a Tankcsapda is ünnepli, Facebookon és Instagramon is posztolt a debreceni zenekar egy-egy szuper fotót róla.

A rajongók is egymás után köszöntik a zenészt a facebookos kommentmezőben, ebben a pillanatban valamivel ezer hozzászólás alatt áll a számláló.

Mint megírtuk, Lukács Laci énekes február 19-én egy kaposvári bulin ünnepelte az 55. szülinapját, a zenésznek a közönséggel együtt énekelték el a Boldog szülinapot című dalt, majd az egyik stábtag egy tortát is átadott neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában