:o

2023.02.22. 15:52

Ilyen van? A Loki játékosát másolta a Liverpool sztárja a Real Madrid ellen – videókkal

Mance vagy Núñez? Núñez vagy Mance? Szavazzon!

Darwin Núñez a Liverpool egyik korábbi meccsén

Forrás: Glyn Kirk / AFP

A frissen igazolt Antonio Mance hajrágóljával nyert vasárnap a Loki a Honvéd ellen, a találat pedig nemcsak azért marad emlékezetes, mert három pontot ért egy borzasztóan fontos meccsen, hanem mert Mance pazar mozdulattal mattolta a kispesti Szappanost. A beérkező oldalpasszt az ötösről sarkazta a hazaiak kapujába a horvát, mutatjuk videón is, amúgy sem lehet elégszer végignézni.

Nem tudjuk, hogy a Liverpool uruguayi sztárja, Darwin Núñez látta-e ezt a gólt, mielőtt kedden este pályára lépett a Real Madrid elleni BL-nyolcaddöntő első meccsén, mindenesetre valami kísértetiesen hasonló találatot szerzett. Mance és az ő gólja között a különbség tényleg csak annyi, hogy előbbi bal, míg Núñez jobbal sarkazott, na meg ellentétes oldalról kapták a labdát. Itt van az anfieldi gól is videón.

Ezzel a mozdulattal egyébként 1–0-ra vezetett a Pool a 4. percben, de nem örülhettek Hendersonék, végül 5–2-vel a Madridé lett a meccs.

Önöknek melyik tetszett jobban?

Ön szerint Antonio Mance vagy Darwin Núñez gólja volt a szebb?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában