Videóval

2022.07.15. 13:45

Túl nagy a tét: megjelent a Farkas tesók legújabb klipje

A hajdú-bihari fivérek egy éven belül már a harmadik közös dallal jelzik megkerülhetetlen jelenlétüket a könnyűzenei életben.

Forrás: Farkas Zsombor-archív

Elkészült Farkas Zsombor és öccse, Hunor legújabb közös videóklipje. A Zsombor x Hunor néven ismert duó egy évvel ezelőtt debütált, és hamar kiderült, hogy a két srácot nemcsak a testvéri szeretet köti össze.

– Ahogy mindig, most is szuper volt együtt dolgozni. Ebben a formációban minden megvan, amitől a közös munka igazán élvezetes: humor, családias hangulat és az egyre finomabban körvonalazódó zenei stílus. Valószínű, hogy a jövőben a kettőnk duója lesz a fő irányvonalunk. Nagyon sokat jelent számomra, hogy olyannal zenélhetek, aki igazi társként áll mellettem – osztotta meg a Haonnal Farkas Zsombor a Túl nagy a tét című dal megjelenése kapcsán.

A Privát Affér frontembereként, továbbá szólózenészként és dalszerzőként is ismert idősebb testvért az új szerzemény mondanivalójáról kérdeztük. – Ez egy kevésbé bulis, melankolikusabb dal, ami a változásról, a nehézségekkel való megbirkózásról szól. Olyan érzésekről, amelyeket nagyjából mindenki átél nap mint nap. Én sem vagyok kivétel, és visszagondolva a dal szövegét többféleképpen is tudom értelmezni magamra vonatkozóan. Éppen ezért senkinek sem szeretném a szájába rágni, hogy mit jelent. Hallgassák meg, aztán mindenki érezni fogja, hogy milyen húrt penget meg benne – ajánlotta Zsombor.

Forrás: Farkas Zsombor-archív

Mint megtudtuk, a fiúk nagyon szeretnének a közeljövőben lemezt kiadni, amelyhez már több szám is készül. A következő dal talán még a nyáron napvilágot lát. Ugyanakkor nem ez az egyetlen nagyszabású tervük, hiszen elárulták, hogy a színpadon kiegészülnek két nagyszerű zenésszel, így hamarosan indulnak az élő hangszeres koncertek is. A hazai közönség várhatóan szeptember 10-én láthatja őket Debrecenben, az Ifiház nagytermében, az esemény részleteivel ígéretük szerint hamarosan jelentkeznek.

VTN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában