Videóval

2022.02.17. 12:23

Évekig porosodott a fiókban Farkas Zsombor frissen megjelent dala

A szerzeményhez hamarosan látványos kisfilm készül.

Fotó: Farkas Zsombor-archív

A napokban debütált Farkas Zsombor legújabb szóló szerzeménye a legnagyobb videómegosztó oldalon. A Privát Affér énekese a frissen megjelent, Hozzám Hasonló című dalról és jövőbeli terveiről is mesélt a Haonnak. 

 

– Még évekkel ezelőtt kezdtem el írni a dalt, ami hosszú időn keresztül befejezetlenül hevert a fiókomban. Aztán néhány hónappal ezelőtt valahogy eszembe jutott, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy befejezzem. A szöveg egyébként röviden összefoglalva az útkeresésről szól. Sokszor nyúltam már hasonló témához és írtam komolyabb hangvételű dalokat, de a Hozzám Hasonló című dal sikerült a legszemélyesebbre, amelyben a legmélyebb érzelmeimet boncolgatom – vallotta be. Hozzátette, a dalt kísérő kisfilmet nem nevezné igazán klipnek, inkább csak egy egyszerű szöveges videóról van szó, mégis nagy mérföldkövet jelent számára. 

Ez az első olyan videóm, amit száz százalékban én csináltam, és erre büszke vagyok. Ettől függetlenül a közeljövőben mindenképpen szeretnék egy látványos videóklipet forgatni a projekthez

– vetítette előre.

Végezetül kérdésünkre elárulta, idén számíthatunk még újabb dalokra, illetve koncerteken is találkozhatunk vele a Privát Afférral közösen és szólóban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában