Mosolyt csalni az arcokra

2022.01.02. 10:33

Erdős Fruzsina dala bekerült a legjobbak közé A Dal 2022-ben

Mint megtudtuk, az alkotás vicces falusi pletykákról szól, abszolút humoros szám, népzenei elemekkel fűszerezve.

A Dal 2022 című élő show-ban több megyénkbeli énekes, többek között Erdős Fruzsina debreceni származású előadóművész dala is bekerült a legjobbak közé. A műsor január 29-től lesz látható a Duna Televízióban; a csaknem 500 pályázat közül mindössze 40 produkció közül választják ki az év dalát. 

 

Erdős Fruzsina lapunk érdeklődésére elmondta, hihetetlenül boldogok voltak, hogy az Azt beszélik című daluk ott lehet a legjobb zeneszámok között. Mint megtudtuk, az alkotás vicces falusi pletykákról szól, abszolút humoros szám, népzenei elemekkel fűszerezve. 

Forrás: Erdős Fruzsina-archív

– A zene teljesen modern, pikantériája főként a szöveg, amit ha elkezdünk hallgatni, azonnal magával tud ragadni – kezdte. Szavai szerint előadóművészként óriási ugródeszka lehet a dalverseny. – Azoknak ez hatalmas lehetőség, akik egy csöppnyi hírnévre szeretnének szert tenni, illetve arra vágynak, minél több emberhez eljusson a munkásságuk. Számunkra már a nyár is áldás volt abból a szempontból, hogy koncertezni lehetett. Voltaképpen mindegy, hogy az ember hol lép fel, ha hallgató fülekre talál – fogalmazott. 

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában