Gólyahír

2022.01.31. 12:29

Édesanya lett a debreceni testépítőnő

A korábbi fitneszkirálynő, Toldi Zsuzsi kisfiát Teodornak nevezték el.

Kisfia születéséről adott hírt közösségi oldalán Toldi Zsuzsi és párja

Forrás: Toldi Zsuzsi-archív

Kicsi fiunk, Lucai-Toldi Teodor Levente január 22-én érkezett meg a mi kis családunkba, volt sok bonyodalom, de minden jó, ha a vége jó. Teoka egy kis cuki pofa, holnap fogja megismerni az otthonunkat és a többi családtagot

– osztotta meg közösségi oldalán a jó hírt követőivel Toldi Zsuzsi. 

 

A testépítő devecseri származású, évekig Debrecenben élt és versenyzett, és számos alkalommal a dobogó legfelső fokára állhatott. Aktív pályafutása során nevét külföldön is sokan ismerték, ami nem meglepő, ugyanis 2011-ben ő lett a világ legjobb testű nője. Magyarországon évekig nem volt ellenfele a fitneszmodellnek, 2004-től 2009-ig minden Superbody versenyen az első helyen végzett. A WABBA európa-bajnoki kvalifikáción első helyezett lett, majd a Bodysport szuperkupán és az IBFF-világbajnokságon is megszerezte az aranyat. A WABBA-világbajnokságon Németországban szintén első helyen zárt. 2012-ben az Arnold Classic Europe versenyen Bodyfitness-bajnok lett. Nyolc éve indult el először versenyen a tengerentúlon, ahol a világ legjobbjai közt állhatott színpadra. 

 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában