Kiesett

2021.12.14. 11:34

Bódi Sylvi számára véget ért a Farm VIP

A debreceni születésű modell megköszönte, hogy sokan szurkoltak neki.

Forrás: Bódi Sylvi közösségi oldala

A TV2-n futó kaland-reality műsor hétfői adásában a legtöbb versenyző Bódi Sylvire tette voksát, mikor arról szavazott, kit szeretnének kiejteni a versenyből. A csapat egyöntetűen rá tette a párbajt jelentő, levél formájú kitűzőt. Végül Fehér Hollóval küzdött meg a párbajban, aki legyőzte őt.

 

Így Bódi Sylvi távozott a műsorból.

 

December 14-én a debreceni születésű modell közösségi oldalán köszönte meg, hogy sokan szurkoltak és írtak neki. Mint írta, korábban jelezte, ezeket a műsorokat érdemes némi fenntartással nézni annak okán, hogy a tévénézők csak egy kis részletét látják a történéseknek. Volt az a Farm, amit mi éltünk át… Meg van az a Farm, amit Ti láttok és formáltok véleményt vagy törtök pálcát bizonyos emberek fölött ez alapján… – fogalmazott. Hozzátette, a verseny tanulságos volt számára, visszanézve pedig még inkább. Elmondása szerint sok emberben csalódott, ennek ellenére nem rájuk emlékszik, hanem azokra, akik lelkileg közel kerültek hozzá.

Bizony sokszor az állatok között éreztem magam a legjobban, s ezek a pillanatok a legkedvesebbek a szívem számára. Sokszor ők adtak nekem erőt a nehezebb pillanatokban… – írta. Tudatta, egy ideje kacérkodott a gondolattal, hogy tyúkokat és fürjeket tartson. A Farm VIP-ben való részvétel pedig lehetőséget adott számára, hogy megnézze, képes-e a felelős állattartásra, hogy nem okoz-e nehézséget minden nap kora hajnalban kelni az állatok miatt. Teltek a hetek, és én boldogan ébredtem fel minden nap a kakas kukorékolására, jó érzéssel töltött el az állatokról való gondoskodás, melyet becsülettel végeztem. Szóval a kérdés eldőlt, már készülnek az ólak, s jövő év elején érkeznek a lakóik – tudatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában