séfek séfe

2021.10.14. 21:52

Gerlai Attila: nincs ok a búslakodásra

Kiesett Gerlai Attila a népszerű főzőműsorból, mégis sokat nyert.

Fotó: TV2

Az elmúlt hetekben Gerlai Attilának drukkolhattunk a Séfek séfe műsorban, azonban a napokban kifogott rajta az egyik feladat. A debreceni férfi korábban már elmondta a Naplónak, mindig is érdekelte a gasztronómia, illetve a vendéglátás – ez azonban nem azt jelenti, hogy mindenféle alapanyaggal dolgozott már a konyhában. Ahogyan azt a nézők figyelemmel kísérhették, a tokhal „megdolgoztatta” a húszas éveiben járó fiatalembert. Mediterrán főételt kellett készíteniük a versenyzőknek, azonban a megyénkbeli játékosnak nem pont úgy sikerült az étel, ahogyan azt ő elképzelte – fogalmazott a Naplónak.

Fotó: TV2

– Már a tálalásnál tudtam, hogy gondok lesznek, éreztem, ez nem igazán fogja a séfek ízlését elnyerni. Sajnos kiestem, de nem búslakodom, ugyanis nagyon sok mindent nyertem. Rengeteget tanultam, és hiába voltak mélypontok, többek között ezek is csak megerősítettek abban, hogy nekem ez az utam: a konyhában igazán otthon érezhetem magam! – nyilatkozta, hozzátéve, azóta elkészítette otthon a tokhal alapanyagra épített főételt, ami már hazai környezetben nem fogott ki rajta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában