Nem a szél hordta össze...

2021.04.12. 13:55

Kockás hasat villantott Kerekes Gréta

Az erősebb nem tagjai is megirigyelhetik a csinos debreceni gátfutó izomzatát.

Fotó: Kerekes Gréta-archív

Kerekes Gréta, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétája néhány héttel ezelőtt csalódottságának adott hangot, mivel nem sikerült továbbjutnia a 2021-es fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság selejtezőjéből. Amint azt Instagram-bejegyzésében megjegyezte, nem volt könnyű számára túlélni azt a napot, ám az élsport nem fenékig tejfel. Reménykeltően hozzátette, hiszi, hogy erősebben fog visszatérni a kudarc után.

Úgy tűnik, azóta sikerült regenerálódnia, hiszen nemrég fülig érő mosolyt villantott követőinek. Ezen ugyanakkor nincs mit csodálkozni, hiszen a kiváló sportoló a napokban a festői Olaszországban vendégeskedik, bár korántsem pihenés, sokkal inkább edzőtáborozás céljából. Mindenesetre a hétvége ott sem maradhatott némi lazítás nélkül, erről árulkodik az a vidám fotó, amit nemrég közzétett posztjában láthatunk. A derűs mosolyon és a tengerpart látványán túl van még egy részlet a felvételen, ami rögtön szemet szúr a megtekintő számára: Grétának irigylésre méltó kockák feszülnek a hasán. Ha mi is ilyet szeretnénk villantani a nyáron, azért bizony még sokat kell dolgozni... Kitartásból Grétának bőven akadnak tartalékai, erről árulkodik az megjegyzése is, amit az előbb említett képhez fűzött:

„1 hét edzőtábor után se tudják letörölni a mosolyt az arcomról”.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában