olvass bele!

2021.04.01. 11:20

Felcsapta régi naplóját Megyeri Csilla, meg is mutatott belőle egy rövid részletet

Még most is tud azonosulni a korábban lejegyzett gondolatokkal.

Budapest Elte Füvészkeret Dorko márka sajtó tájékoztatója Celebekkel Megyeri Csilla Fotó : Markovics Gábor

Fotó: Ripost-archív

Mint az a debreceni származású influenszer Instagramján olvasható, épp otthon pakolgatott, amikor kezébe akadt régi naplója, amit annak idején lelkesen vezetett. A füzet első oldalára akkoriban egy idézetet írt, melyet ki is fényképezett, de ha nem szeretnél a kézirat olvasgatásával bíbelődni, begépelve is megmutatjuk, még szép.

„Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem is várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán több, mint egyszer… és napról napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét, szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés volt…! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen, sőt előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibája miatt. Sírsz majd, mert az idő túl gyorsan telik és elveszítesz valakit, aki közel állt hozzád. Épp ezért készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna, mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az 1 perc boldogság, amit már sosem kapsz vissza…!”

Megyeri Csilla azt írja a poszt kísérőszövegében, hogy ennek minden szava igaz, kipipálhatná szinte az összes gondolatot, amit papírra vetett, a belső oldalak tartalmával együtt. Ahogy fogalmaz, sokszor „vizualizált” dolgokat, melyek valóra váltak, ezt a módszert pedig azóta is alkalmazza.

A bejegyzés zárásaként az influenszer a pandémia árnyékában is derűlátásra inti követőit:

„bármilyen nehéz is most, próbáljunk meg optimisták maradni, és remélhetőleg rövid időn belül túl leszünk már ezen a szörnyűségen, ami az egész világot sújtja…”

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában