gólyahír

2021.02.05. 18:14

Kislánnyal bővült Taskó Rodrigó családja

A nevek összeírásakor jelnek tekintették, hogy a Tifani a lap másik oldalára került.

Fotó: Taskó Rodrigó-archív

Nagy a boldogság a Taskó Rodigóéknál, hiszen január végén megszületett a család második gyermeke. A tündéri Tifani 2980 grammal és 50 centivel látta meg a napvilágot természetes úton. A Hajdú-bihari Napló a boldog édesapát kérdezte az elmúlt időszakról.

– Én úgy gondolom, az ember életének csúcspontja amikor családja és gyermeke lesz – jelentette ki Taskó Rodirgó. – Egykeként nőttem fel, és bár már gyerekkorom óta folyamatosan elfoglaltam magam, azért éreztem, hogy jó lenne egy testvér. Mivel amúgy is szeretem a gyerekeket, már elég korán elhatároztam, hogy ha lesz rá lehetőségem én majd nagyobb családot szeretnék. Az idősebb gyermekem, a két éves Anna Tina érkezése után úgy gondoltuk, hogy mindenképpen szeretnénk neki egy kistestvért – árulta el Taskó.

Fotó: Taskó Rodrigó-archív

Miután kiderült, hogy a família újabb gyermekáldás elé néz, a nyáron tartottak egy parit, ahol a gyerek neme is kiderült. A ceremónián lufik voltak előkészítve, amelyekben kisebb lufik voltak, és amikor végül kidurrantották, a benne lévő rózsaszín lufik színéből tudták meg a jelenlévők, hogy ismét kislánnyal gyarapodik a család.

– Tifani január 23-án született természetes úton – idézte fel Rodirgó. – Nagy boldogsággal fogadtuk, szerencsére Anna Tina – aki egy elég erős akaratú, de kemény kis csaj – szereti a kishúgát és látszik rajta, hogy érdeklődik iránta. Megmondom őszintén, az örömbe egy kis ijedtség is keveredett eleinte, hogy majd miként fogom tudni szervezni a magánéletemet és a munkát. Átéltük, hogy egy gyermek mellett sem volt mindig egyszerű, de szerencsére így is mennek a dolgaim, ami igen pozitív hatással van rám. Jelenleg én foglalkozom többet Anna Tinával, viszem a bölcsődébe, valamint próbálok azt otthoni teendőben többet segíteni – ismertette.

Mint minden családnál, Taskóéknál is kiemelt kérdés volt, hogy milyen nevet adjanak születendő kicsinek. Rodrigónak valószínűleg az autó imádata okán mindig is tetszett a Mercédesz név, és bár Anna Tinánál lebeszélte róla a felesége, a harcművészként és autóversenyzőként is ismert sportoló reménykedett benne, ezúttal beadja derekát a felesége.

– Elkezdtünk egy papírra felírnia azokat a neveket amik tetszenek nekünk, össze is szedtünk 15-20 nevet. Ahogy írtam egymás alá a neveket a másik oldalra végül csak egy név jutott, a Tifani. Én ezt jelnek tekintettem, hiszen egy szép és modern név, ráadásul van katolikus jelentése is: Isten megjelenése. A mi családunk hithű római katolikus, így számomra ez volt a végső megerősítés ahhoz, hogy ezt a nevet válasszuk. Megbeszéltem a feleségemmel, és boldogságomra beleegyezettet – mondta el Taskó Rodrigó.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában