ridikül

2021.01.14. 12:41

Szolnoki Péter is elmesélte, hogyan élte meg a tavalyi évet

Keresztes Ildikóval, Pély Barnával és Csipával szerepelt együtt a Duna TV-n futó talkshow szerdai adásában.

Aréna Mozipremier BadBoys Szolnoik Péter Fotós : Markovics Gábor

Fotó: Ripost-archív

Sokszor, sok helyen leírták már, hogy milyen kihívások elé állította a 2020-as év a zeneipart a nagyvilágban és itthon is. A Duna TV népszerű beszélgetős műsora, a Ridikül is ezt a témát járta körbe szerdai adásában, melynek felvételére Szolnoki Pétert is meghívták. Dióssy Klári műsorvezető beszélgetőpartnerei a debreceni származású zenész mellett Ördög Tibor „Csipa”, a Hooligans énekese, Pély Barna zenész, dalszerző, valamint Keresztes Ildikó énekesnő, színésznő voltak.

A műsorban a járvány miatti kényszerszünet rájuk gyakorolt hatásairól beszéltek a több évtizedes színpadi tapasztalattal rendelkező előadóművészek. Szolnoki Péter elmondta, szerencsés helyzetben volt, mert 2020 elején kérték fel a Sárkányszív című történelmi musical elkészítésére, amely aztán a fél évét le is fedte. A darabot végül be is tudtak mutatni, bár a későbbi előadásokat már törölni kellett.

A debreceni születésű zenész egyébként annak örült a legjobban, hogy végre együtt lehetett a gyerekeivel és a párjával, és bezártságérzete sem nagyon volt, mert rendszeresen mozgott egri lakóhelyük közelében lévő szőlőbirtokon.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet végignézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában