Tankcsapda-Koronavírus: 2-0

2020.09.02. 10:54

Sidiék túl vannak a második teszten – videóval

Egy szegedi orvosközpont ajánlotta fel a segítségét a zenekar teljes stábjának, hogy mihamarabb visszatérhessenek a színpadra.

Fotó: Facebook / Tankcsapda

Soron kívül végezték el a Tankcsapda két érintett tagjának, valamint a teljes zenekari stábnak a második koronavírus-tesztet, miután nemrég kiderült, hogy Sidi és Fejes Tomi kapcsolatba kerültek egy hatósági karanténba került személlyel. Ahogy korábban megírtuk, az első tesztek nem hoztak pozitív eredményt, így a Tankok egy kicsit fellélegezhettek, ám mint ismert, két negatív teszt szükséges ahhoz, hogy a srácok biztonsággal meg tudják tartani a betervezett koncerteket.

A rajongók első kézből tudhatták meg, hogyan zajlik egy orron keresztül történő mintavétel, hiszen arról a zenekar gitárosa felvételt készített. A védőfelszerelést viselő egészségügyi dolgozó egy hosszú pálcikával a kezében állt Sidi fölé, majd ujjával mutatta, hogy az eszközt körülbelül négy centiméter mélyen fogja felhelyezni az orrüregbe. Végül a zenész is megerősítette, amit korábban már sokan mások is hangoztattak: bár összesen 10-15 másodpercet vesz igénybe, a mintavétel mégis rendkívül kellemetlen. – Volt már ettől jobb élményem – szögezte le. Fejes Tomi a saját köre után lényegretörően csak annyit tett hozzá: nagyon fájt.

A szegediek közbenjárásának köszönhetően nem kellett sokat várni az eredményekre. A Tankcsapda szerdán délután, a zenekari közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint a második vizsgálat eredménye is negatív lett. „Így már biztosan találkozunk pénteken Kisújszálláson, szombaton Egerben. A tatabányai bulit szeptember 27-én pótoljuk, a megváltott jegyek természetesen érvényesek” – üzenték rajongóiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában