tökéletes munka

2020.07.01. 13:27

Borsos Cintia nagy szerepet vállalt Dánielfy Gergőék új klipjében

Borsos Cintia fitneszversenyző készítette a koreográfiát, és táncolt is az új videóban.

Fotó: Youtube / Dánielfy Gergő és az Utazók

 

Fotó: Borsos Cintia-archív

Borsos Cintia húsz éve kezdett el ritmikus sportgimnasztikával foglalkozni, mely után áttért a show-táncra, végül pedig a fitneszre. Utóbbin belül gyakorlatos és bikini ágban versenyzett.

A lány a napokban a Dánielfy Gergő és az Utazók új dalához készült videóban tűnt fel a fiatal cívisvárosi énekes mellett.

– Miután meghallgattam Gergőék demóját, javasoltam, hogy egy táncos klip készüljön, hiszen ezzel lehetett a legjobban kifejezni a dal mondanivalóját – mondta a Naplónak Cintia. Ezt követően az énekes felkérte, hogy ne csak a koreográfiát készítse el, hanem maga is tűnjön fel a kisfilmben.

– A közös munka nagyon jól telt. Érdekes az élet, mert Gergővel a távolból már régóta tudtunk egymásról, mégsem dolgoztunk sosem együtt. Aztán évek múltán mégis összesodort minket a sors, hogy egy ilyen szépet alkothassunk – beszélt a közös munkáról a fitneszversenyző.

– A stúdió nagyon jó munkát végzett. A végeredmény pont olyan lett, amilyet szerettünk volna – értékelte a kooperációt.

SZG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában