Áldott állapotban

2020.03.28. 14:39

Nagy örömök előtt az énekesnő

Pintér Timi babavárással, jókedvűen tölti mindennapjait otthonában.

Fotó: Pintér Timi archívuma

A népszerű debreceni énekesnő alig néhány hete mondta ki a boldogító igent, a napokban már áldott állapotáról is lelkesen beszélt a Naplónak. Pintér Timi március elején kötött házasságot a debreceni stand-up előadóval, Ruha Tamással. Mint elmondta, a lánykérés már régebben megtörtént, és eredetileg nyárra tervezték a frigyre lépést, de amikor megtudták, hogy útban van kisbabájuk, előrehozták a nagy napot. Az új családtagról azt is elárulta az énekesnő, hogy férje után Tamásnak fogják hívni, és hogy a Pintér név is fennmaradjon, mindhármójuk a Ruha-Pintér vezetéknévvel büszkélkedhet majd.

– Sokáig nem tudta a környezetünk, hogy Tomival egy párt alkotunk, de egy idő után úgy éreztük, nincs miért titkolóznunk – vallott a Naplónak a boldog kismama. Pintér Timi esküvője családias hangulatban telt Hajdúszoboszlón, ahová eredetileg csak a két tanúval szándékoztak elutazni, de a nagy napra négyszemélyesre nőtte ki magát a násznép. – Összesen négy napunk volt megszervezni az eseményt, így elmondható, hogy egy igazi spontán esküvőnk volt – fűzte hozzá. A Csokonai Színház művésze arról is beszélt, újdonsült férjével nagyon jó barátok is, és amikor csak tehetik, támogatják egymás munkáját. – Tomit gyakran elkísérem a fellépéseire, ő pedig egy-egy dal kapcsán szokott nekem tanácsot adni – fogalmazott. A várandós anyuka a veszélyhelyzet ellenére optimistán áll a jövő elé, jókedvűen telnek mindennapjaik, de azért azt is hangsúlyozta, reméli, hogy nem tart sokáig a fennálló helyzet.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában