Derecskén járt

2020.02.04. 11:30

Magdi anyus új szerepe

Fodor Zsóka számára a derecskei tor kivételes élmény volt.

Fotó: Lokál.hu

Az ismert tévésorozat Magdi anyusa volt a hétvégén Derecskén megtartott hagyományőrző disznótoros nap háziasszonya. És ha már ott volt, vidám, zenés műsorával szórakoztatta az ezernyi vendéget. Ennél azonban volt egy jóval nehezebb feladata is. De erről beszéljen ő maga!

Fotó: Kovács Péter

Lubickolt a szeretetben

– Városi lány vagyok, disznótorban életemben kétszer, ha voltam. Egy debreceni jó barátom invitált meg a derecskei disznótorba, és itt meg is kértek, legyek tagja az étel- és pálinkakóstoló zsűrinek. Első és utolsó ételkóstoló zsűritagságom ez nekem. Én még egyszer, az én gyomrommal egészen biztosan nem fogom vállalni. Ugyanakkor nagyon érdekes a feladat, én ilyenen még nem voltam. Azt, hogy elvállaltam, cseppet sem bántam meg. Igyekszem, hogy semmit ne vigyek túlzásba. Azt, hogy ötvenféle ételt és tízféle pálinkát végigkóstoljak, az sok. Ilyen nagy a feladat tehát, de olyan mérhetetlen szeretettel van felém Derecske város polgármestere, alpolgármesternője, az itt lévő emberek, a szervezők, hogy lubickolok a szeretetükben. Nagyon örülök, hogy eljöttem.

Fodor Zsóka színművész azt is elárulta, ritka alkalom az, hogy ő ilyen jellegű eseményeken részt vegyen, fellépjen. Ahhoz hozzászokott, hogy színházban, tévében szerepel. Mint mondja, a népszerűség nagyon jó dolog, de amikor tömegbe megy az ember, az egy idő után már fárasztó tud lenni, a folyamatosan feléje áradó szeretetet nem tudja eléggé meghálálni. Amikor az emberek lépten-nyomon fotózkodni vagy átölelni akarják, azt nem lehet eléggé viszonozni.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában