édesapja készítette fel

2019.11.11. 12:11

Mikrofon helyett ezúttal fakanalat ragadott Nagy Bogi

A Konyhafőnök celebkiadásában vesz részt.

Fotó: Kaszner Nikolett

Új szerepben próbálhatja ki magát Nagy Bogi, aki mikrofon helyett most fakanalat ragad a kezébe, ugyanis az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP vadonatúj szériájának egyik versenyzője lesz. A balmazújvárosi lány kereskedelmi csatornának adott interjújából kiderült, kollégistaként egy pici teakonyhában mindössze egy tészta megfőzésére van lehetősége, ezért a hétköznapokban egyáltalán nem szokott főzni. – Amíg a szüleimmel otthon laktam, nagyon sokszor beálltam a konyhába segíteni, de olyan helyzet sosem adódott, hogy egyedül kellett volna elkészítenem egy egész menüsort. Legfontosabb számomra, hogy a szüleimnek bizonyítsak, ugyanis amikor megtudták, hogy bekerültem a gasztroműsorba, kinevettek – mesélte a Dal 2019 műsorában 4. helyen végzett énekesnő. A főzőversenyre édesapja készítette fel, akitől nagyon sok praktikus dolgot megtanult. Elárulta, otthon főzés közben mindig énekel és zenét hallgat, a versenyen azonban csendre, nagy koncentráltságra és fegyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy olyan kreatív alkotásokat tegyen le az asztalra, amivel elkápráztathatja a zsűrit.

S miként vélekedik Rácz Jenő és Sárközi Ákos séfekről? Bogi végignézte majdnem az összes eddigi adást és úgy érzi, a zsűritagok évről évre egyre keményebbek. – Igazából mindketten szimpatikusak, mert a tévén keresztül is átjön, hogy jó fejek – fogalmazott a 17 éves lány, aki szerint az ő korosztályában még nem annyira divat a főzés. A tehetség az Instagramon is aktív, szeretné követőinek minél több oldalát megmutatni. A képernyőn nemcsak egy „éneklős” Bogit ismerhetnek meg, hanem egy olyan lányt, aki a konyhában is helyt áll.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában