Krimi

2024.02.07. 06:25

Mekkora balek! Elaludt az ablakban, rendőrök ébresztették a betörőt

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai ébresztették azt a betörőt, aki bűnös ténykedése közben az ablakpárkányon hajtotta álomra a fejét.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ricardo Reitmeyer

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 2-án este érkezett bejelentés arról, miszerint egy Salgótarján-Zagyvapálfalva városrészben található lakóépület egyik földszinti ablakát egy férfi betörte, és azon keresztül mászik be a lakásba.

A salgótarjáni rendőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol azzal szembesültek, hogy a betörő még mindig az ablakpárkányon található félig bemászott pózban, és mélyen alszik. Az 51 éves elkövetőt az egyenruhások felébresztették, majd előállították a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki – írja a nool.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában