Krimi

2023.12.15. 12:04

Életveszélyesen megsérültek: édesapára és lányára támadt az éjjel egy férfi Hódmezővásárhelyen

Két embert próbált meggyilkolni a megalapozott gyanú szerint egy férfi csütörtökre virradóra egy hódmezővásárhelyi tanyán, mindketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Aleksandr_Alekseev

Szanka Ferenc közölte, a gyanúsított csütörtökön éjjel 2 óra körül rúgta be egy hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd egy késsel többször megszúrta az ott lakó idős férfit és annak lányát.

A gyanúsított ezután a zajra felébredő unokára támadt, de őt sikerült a sérült édesanyjának megvédenie, és a rendőrséget értesítenie. A két sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították a szegedi klinikára.

A minősített emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését - tudatta a csoportvezető ügyész.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában