Krimi

2023.05.03. 09:27

Villanyoszlopra mászva akart meghalni a 79 éves balatonfüredi férfi (videó)

Egy bátor rendőr mentette meg az életét.

Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőrség/Facebook

A bejelentés április 30-án 11 óra körül érkezett a rendőrségre: Balatonfüreden egy villanyoszlopra mászik egy idős ember.

Babos Tibor rendőr főtörzszászlós, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka azonnal a helyszínre sietett szolgálati motorkerékpárjával – idézi a Veol.hu a Veszprém Vármegyei Rendőrség közösségi oldalát..

Mint írják, a főtörzszászlós odaérve látta, hogy az idős férfi egy körülbelül 10 méter magas fémoszlopon egyre feljebb mászik, komoly életveszélyben van. Szóval tartotta a férfit, majd megnyugtatta, és lebeszélte végzetes tervéről. Kérésére a férfi  lassan visszamászott. Visszakísérte őt az úthoz, leültette, és a mentők megérkezéséig felügyelt rá.

A 79 éves helyi lakos a rendőrnek elmondta, hogy családi veszekedés után támadt az a rossz ötlete, hogy eldobja magától az életét.

Az idős férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában