A szülőket gyanúsítják

2022.08.02. 23:44

Újabb megrázó részletek a csepregi gyerekgyilkosságról: őrizetbe vettek két embert

Emberöléssel gyanúsítják azokat a csepregi szülőket, akiknek az otthonában holtan találták gyereküket. A két és fél éves kisfiú holttestén rengeteg sérülés, ütésnyom volt.

2022. február 8-án 10 óra 45 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint egy csepregi családi házban gyermekholttestet találtak. Mint nem sokkal később kiderült, a holtan talált 2,5 éves kisgyermek apja akkor önkezével akart véget vetni életének. Információk szerint az apa az öngyilkossági kísérletet túlélte. A police.hu friss beszámolója szerint:

a nyomozók 2022. márciusában egy nőt és egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Forrás: vaol.hu

Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően, a nőt és a férfit minősített emberölés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek az ügyészségen a letartóztatásukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában