Gyász

2022.06.08. 04:05

Újabb tragédia: belefulladt a Körösbe egy fiatal

Hétfőn holtan találtak egy fiatalt a Körösben.

Vasárnap úszni ment egy dévaványai fiú. Gyomaendrődön, a Hármas-Körös szakaszán, a Hősök útja végén található szabadstrandon fürdőzött, amikor elmerült. A Körös Mentőcsoport búvárai másnap találták meg a fiatal holttestét a folyóban. A rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szerint vizsgálja a tragédia körülményeit – tájékoztatta hírportálunkat Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pataki Balázs, a dévaványai REX Mentőkutyás Egyesület elnöke elmondta, rendőrségi megkeresésre vettek részt a fiatal felkutatásában nyomkereső kutyáikkal. Kifejtette, vasárnap tűnt el a fiú a gyomaendrődi szabadstrandon, fürdőzés közben. Aznap este már keresték szonárral, de nem jártak sikerrel, őket pedig hétfőn riasztották. A búvárokkal együtt érkeztek a helyszínre, akik meg is találták a fiatalt, mintegy 3,4 méter mélyen. Kutyáikkal megerősítették, hogy ott merült el a keresett személy. Végül hangsúlyozta, ők civil egyesületként működnek, így az eljáró hatóságok (rendőrség) riasztására vehettek részt a keresésben, ám közben a hozzátartozók is kérték őket erre – írja a beol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában