Kegyetlen

2022.02.17. 09:04

Faág, vízmérték, ágvágó - ezekkel kínozta napokon keresztül élettársát egy férfi

Válogatott módszerekkel kínozta a nőt, nemcsak otthonukban, hanem a nyílt utcán is. 3 évre küldenék börtönbe azt a férfit, aki napokon át kínozta különböző eszközökkel élettársát.

2017 óta élt együtt a pár, de a kölcsönös féltékenykedés miatt annyira megromlott a viszonyuk, hogy a nő 2021 augusztusában elköltözött otthonról, és a szüleinél keresett menedéket. A férfi ebbe nem tudott belenyugodni, pár nap múlva kikönyörögte, hogy a nő költözzön vissza hozzá. Ám nem a boldogság köszöntött be életükbe, hanem továbbra is veszekedtek.

Ugyanakkor a férfi már nem állt meg a hangos szónál, 5 napon át verte a nőt. Volt, hogy az utcán is nekiesett, de a négy fal közt különböző eszközökkel kínozta:

faág, vízmérték, ágvágó is előkerült a pofonok mellett. A nőnek összesen 34 sérülés okozott a testén.

Fotó: Ügyészség

A Fonyódi Járási Ügyészség testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat és 3 év börtönt javasolt büntetésképp - írja a közlemény alapján a Bors.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában