Bulvár-celeb

2023.12.27. 15:59

Magdi anyus végre elárulta, miért írták ki a sorozatból

Nem azért, amiről akkoriban pletykáltak...

Fotó: Origo / Polyák Attila

A Fodor Zsóka által alakított Magdi anyus, a Barátok köztből tizenegy év után, 2009-ben távozott, karaktere a lépcsőházban egy galacsin miatt bukfencezett le több lépcsőfokot, a ház közkedvelt öregasszonyát pedig már nem tudták megmenteni.

Távozás a sorozat rajongóit megrázta, így részükről érthetően bosszantó volt, amikor az eset után olyan pletykák kaptak szárnya, miszerint a ma már 81 éves színésznő amiatt hagyta ott a szériát, mert olyannyira megromlott a kapcsolata a producer Kalamár Tamással, hogy a távozás mellett döntött. 

A színésznő most a Story magazin legújabb számában elárulta, mi miatt távozott valójában anno a Barátok köztből.

Ebből egy szó sem igaz. Annyi történt, hogy Tamás egy éven át próbált meggyőzni, hogy maradjak a Barátok köztben, de én tántoríthatatlan voltam. Akkoriban hunyt el anyukám 101 évesen, akinek nemcsak a lánya, hanem a társa, az ápolónője meg minden mása voltam, és vágytam egy könnyebb, másfajta életre. Utazni akartam, színházban játszani. Tamás ezt megértette, elfogadta, és barátok maradtunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában