Bulvár-celeb

2023.10.16. 11:35

Radics Gigi szeretne nyitott lenni a szerelemre

Az énekesnő és táncpartnere, Baranya Dávid meggyőzte a Dancing with the Stars zsűrijét és a nézőket is. Gigi sok gátlását levetkőzte a színpadon és a Borsnak is elárulta, mi igaz a magánéletével kapcsolatos pletykákból.

MW

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Kiss Annamarie

Barbie babaként nyűgözte le a zsűrit Radics Gigi és Baranya Dávid a Dancing with the Stars színpadán. Gigi az elképesztő hangi adottságait már számtalanszor megcsillogtatta.

A szombati élő adásban csacsacsát táncolt, és hamar kiderült, hogy nemcsak az éneklés van a vérében, de bizony a mozgása is zsigerien dögös.

Úgy fest, a legjobbat hozta ki belőle profi táncpartnere, aki a műsor reggelén jelentette be közösségi oldalán, hogy feleségével az első közös babájukat várják.

Radics Gigi mindenkit lenyűgözött dögös táncával
Fotó: Bors / Szabolcs László

A műsor után a lap elcsípte az énekesnőt, aki nem titkolta: megkönnyebbült, hogy túl vannak az első megpróbáltatáson. Az első akadályt nem is akárhogyan vette a páros, hiszen magasan ők kapták a legjobb pontokat, illetve a legjobb értékelést a zsűritől.

A Borshoz több forrásból is az a pletyka jutott el, hogy a gyönyörű énekesnőnek új udvarlója van, miután szakított gyermeke édesapjával. A titokzatos férfi egy ismert énekes, akivel jó ideje ismerik egymást, de csak most alakulhatott át a kapcsolatuk, ha igazak a híresztelések. Mindenesetre megkérdeztük erről Gigit is, aki meglepődött a kérdés hallatán.

Én nem tudok róla! Tyűha, micsoda frappáns kérdés! Nem tudok róla, de remélem, hogy a jövőben nyitott lesz a szívem a szerelemre, én szeretnék egy boldog párkapcsolatot

– nyugtázta a csinos énekesnő.

A teljes cikk IDE KATTINTVA elérhető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában