Döbbenetes egyezés

2023.10.14. 05:50

Ő Angelina Jolie magyar hasonmása

Nem hisz a szemének, ha meglátja erről a magyar nőről készült képeket: kiköpött Angelina Jolie.

MW

Forrás: PERGER VIKTÓRIA

Szilágyi Mariann professzionális sminkesként dolgozik,  két kisgyermek anyukája. Sokáig nem sejtette, hogy egyszer Angelina Jolie magyar hasonmásaként fogják emlegetni őt..

Sokan mondják, hogy mennyire hasonlítok rá, de már tudatosan nem úgy öltözködöm és nem is úgy sminkelek, hiszen egy idő után frusztráló tud lenni, hogy megállítanak az utcán és a boltban

– mesélte a Life-nak Mariann.

Nagyjából 10-12 éve hívták fel a figyelmét ismerősök a hasonlóságra. A fiatal lánynak eleinte imponált, hogy a világ egyik legvonzóbb nőjéhez hasonlítják, de egy idő után kezdte zavarni, hogy úgy írtak neki a közösségi felületeken: 

Na mi van, Jolie?

A hasonlóság egyébként tényleg elképesztő, felületesen szemlélve a róla készült fotókat könnyedén összekeverhető a két személy. Ráadásul mindketten júniusban születtek.

Barátai unszolására azért belevágott egy különleges fotózásba: a képeken Angelina Jolie-t testesíti meg, az Utazó című filmjéből. Perger Viktória fotós, Paksi Éva stylist és sminkesként maga Mariann dolgozott azon, hogy az egyezés tökéletes legyen. Az eredmény még őt is meglepte:

Belenéztem a tükörbe, és nem magamat láttam, hanem Angelina Jolie-t. Majdnem hanyatt estem a látványtól...

A színésznő hamarosan hazánkban fog forgatni, és Mariann szívesen találkozna a sztárral.

De vajon mit szólna maga Angelina Jolie, ha meglátná őt – vagy akár a róla készített hasonmás-fotókat?

Az eredeti cikk ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában