Bulvár-celeb

2023.10.13. 06:36

Kikelt magából Majka, durva posztban osztotta ki az irigykedőket

A rappernek megvan a véleménye Azahriah-ról.

MW

Fotó: hot! magazin archív

Elképesztő, mit produkált a napokban Azahriah: úgy néz ki, jövőre kétszer is megtölti a Puskás Arénát.

Az előadó májusi koncertjére villámgyorsan, rekordtempóban fogytak el a jegyek, így meghirdettek egy másik időpontot is.

A hírre sok magyar zenész is reagált: ki így, ki úgy.

Ezután Majka is megszólalt, akinek megvolt a véleménye az irigykedőkről is – szúrta ki a Bors.

– Egészen furcsa mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú telerakja a Puskás Arénát. Nagy eséllyel kétszer is… – kezdte a rapper.

– Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen , akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt, hogy próbálkoznak, próbálkoznak , de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni, mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt!

Ha valaki ilyen sikert ér el, miért nem lehet csak annyit mondani, hogy gratulálok?

Arról vitatkoznak elvileg okos gondolkodó emberek, hogy miért szeret a közönség egy előadót, dalt, produkciót?! Ergo ízlésről..

Ha egy társaságban megbeszélik egymás közt hogy nekik mi a véleményük, tetszik-nem tetszik, ezért-azért, azzal semmi probléma nem lenne, de nyilvánosan páváskodni közösségi oldalakon egy kis figyelemért cserébe, kegyetlenül gáz.

Ezeknek az embereknek a 90 százaléka sosem fog megérteni egy sikeres előadót , mert ő vagy sosem volt sikeres, vagy egyszerűen irigy, vagy mindkettő. Legtöbb esetben meg az egyik szülte a másikat…

Azahriah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy és másról szólnak, mint a kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk. Nagyon sokszor léptünk fel együtt, egy helyen. Láttam sokszor a színpadon, és itthon a gyerekek is rongyosra hallgatják a dalait. Vannak dolgok, amiket én a helyében egészen máshogy csinálnék, de hát pontosan azért, mert én egy másik előadó vagyok. Nem kezdek el okoskodni nyilvánosan, vagy adok kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak, aki jelenleg minden fórumon no1.

Főleg nem azért, mert még csak 21 éves… (!!!) Nyilván sok hibával, ahogy azt 21 évesen illik is.
Majd az idő meg a színpadon eltöltött rutin megmutatja neki is, miben fejlődjön még, és hogy ezt a sikert meg tudja őrizni hosszú időn keresztül.

És ha valamiről beszélni kellene, akkor talán ez lenne a legfontosabb téma vele kapcsolatban.

Annál nincs fontosabb, mint tudni, hogy a nagy siker kegyetlen teherré tud változni, ha egyszer apad a népszerűség. Márpedig ez a világ természetes rendje. Nincs senki a világ tetején egy életen át. Egy dupla Puskás Aréna után, ha majd csak kétszer tölti meg egy nyáron a Budapest Parkot, megélheti akár bukásnak is, pedig más a kezét odaadná egy félházért…

Mindig a közönség választ!!! Ezt érdemes tiszteletben tartani. Ahogy a teljesítményt is..

Tessék elfogadni, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást… – zárta posztját Majoros Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában